Onze Dienstverlening

Onze Dienstverlening
Luxe badkamer en/of toilet

Luxe badkamer en/of toilet

Altijd al een super-de-luxe badkamer gewild? In moderne of juist traditionele stijl? Kleurig of in strak zwart-wit met kleuraccenten? BATOLUXE heeft een ruime ervaring in de inrichting van luxe badkamers en toiletten, als u wilt met sauna, jacuzzi, inloopdouche (met glazen wanden), toilet, bidet… er zijn talloze mogelijkheden! Wij vertellen u er graag meer over tijdens een huisbezoek.
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezoek? Neem dan contact met ons op.
uw nieuwe badkamer in 3D

uw nieuwe badkamer in 3D

BATOLUXE komt bij u thuis kijken en biedt de mogelijkheid om samen op de computer een 3D-model van de badkamer van uw dromen te maken, met materialen en badkamermeubels uit een breed assortiment (wij kunnen veel voorbeelden laten zien). Zo kunt u zien hoe uw keuzes uitvallen 'in het echt' en een aantal varianten testen. Aan de hand van het resultaat kunnen wij een duidelijke offerte opstellen, eventueel tijdens het huisbezoek.
Werk in uitvoering!

Werk in uitvoering!

Als het ontwerp voor uw badkamer definitief is en de offerte goedgekeurd, dan kunnen we aan de slag. BATOLUXE kan u desgewenst totaal 'ontzorgen'. Wij regelen dan alles voor u, van het leveren van materialen en sanitair tot het efficiënt en vakkundig uitvoeren van de diverse werkzaamheden: leidingwerk, tegelwerk, stucwerk (bv. betonlook, leemstuc, sierstucwerk), badkamermeubels installeren, elektra, kitwerk… van A tot Z, snel, netjes en met garantie!
 
Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een huisbezoek? Neem dan contact met ons op.