waardering
10

Toiletruimte renoveren
Dirk van Hees

Harry van Batoluxe is direct de volgende dag komen kijken naar de verouderde toiletruimte. Omdat hij enkel badkamer/toilet renovatie doet begreep ik snel dat ik met een ervaren vakman te maken had. Daarna kreeg ik snel een zeer uitgebreide offerte. De factuur was precies volgens offerte en bevat alle details. Daarnaast is Harry een prettig persoon en goedlachs. Kortom ik kan hem zeer aanbevelen voor dergelijke klussen!

waardering
10

Complete badkamer renovatie ca 3 a 3,5 m2
J. Koopman

Na gesprekken met verschillende vakmannen kregen wij tijdens het 1e gesprek met Harry Buiten een goed gevoel. Van begin af aan merkte je dat hij wist waar over hij sprak, dacht goed mee in oplossingen, niets was onmogelijk en hem teveel.
Het werk: In het hart van Amsterdam, 4 hoog, een badkamer incl wc helemaal weg, muren uitbreken en verplaatsen om vervolgens een gescheiden toilet en badkamer te krijgen met een zeer efficiënte indeling op een kleine ruimte. Maar wat geweldig mooi en knap gedaan. Harry verstaat zijn vak heel goed, pleegt overleg bij twijfel of betere ideeën. Na de badkamer gelijk nog wat meer klussen aan Harry gegund die net zo precies en mooi zijn uitgevoerd (keukenkast met schuifdeuren, muurkasten in woonkamer en een vensterBANK !! je zit nu op kussens in de vensterbank en kijkt zo het centrum van Amsterdam in).
Batoluxe, enorm bedankt voor het mooie werk tegen een keurige prijs. 
Voor een ieder in de omgeving Amsterdam - Enkhuizen kunnen wij je Batoluxe aanbevelen.
Dat het budget en de planning zijn overschreden komt doordat wij zelf veranderingen en aanvullingen op het werk hebben laten uitvoeren.
Eigenlijk is een 10 op zijn plaats.

waardering
10

Toiletrenovatie
Matthew Van der Schaar

Heb rond de 10 offertes opgevraagd. Zowel via werkspot als bij grote loodgieters bedrijven in de regio. 

Batoluxe was de enige die een offerte zo specificeerd dat elke handeling en onderdeel een prijs krijgt. Dit was voor mij de doorslag in de keuze voor Batoluxe. 

Batoluxe komt op tijd en werkt door om de klus op tijd af te krijgen.. Op tijd komen is voor veel bouwvakkers uitzonderlijk is mijn ervaring.

Batoluxe denkt mee en stelt verbeter punten voor. Zo is er bij mij extra ruimte onder de trap gevonden voor het toiletreservoir..

Klus was met 3,5 dag geklaard! Ziet er top uit. Voor toekomstige klussen zal ik Batoluxe als eerst benaderen.

waardering
9

Wasmachine installeren
Marjolein van Gelder

Batoluxe heeft de klus goed uitgevoerd. Tevens vroeg ik hem of de voorrijkosten iets konden worden verminderd - omdat het een relatief kleine klus was. Hij was bereid om het te combineren met een andere klus in Amsterdam waardoor hij de voorrijkosten met 30 euro verminderde. Erg vriendelijk en fijn!

waardering
9

tegels verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij zijn zeer tevreden over werk en inzet van Harry en we zullen zeker in de toekomst opnieuw benaderen voor een andere klus.